Badanie Vegatestem, wieloletni specjalista

Miłośnicy wina sprzedawanego na rynku europejskim (ale również sproszkowanego pure ziemniaczanego, gotowych suszonych owoców, cebuli konserwowej, przetworów mlecznych, soków owocowych, hamburgerów) powinni wiedzieć, że po wypiciu dwóch lampek wina w ich organizmie znajduje się niebezpieczna dawka dwusiarczynu sodu stosowanego w charakterze konserwantu i przeciwutleniacza.wino

Substancja ta prowadzi do zespołu jelita drażliwego (przewlekłej choroby, której towarzyszy ból brzucha i zaburzenia oddawania stolca, skurcze, biegunki, gazy, wzdęcia, nudności, zgaga, częstomocz i uczucie zmęczenia), a następnie syndromu zwiększonej przepuszczalności ścian jelit, który powoduje wnikanie toksyn, bakterii i odpadów do krwi. To, co powinno zostać wydalone zatruwa nasz organizm. Siarczyny umożliwiają rozmnażanie w jelitach bakterii desulfovibrio, które rozszczelniają błonę śluzową jelita. Z jelita przedostają się do krwi substancje zakłócające równowagę biochemiczną mózgu. Sądzi się nawet, że autyzm spowodowany jest przez kazeinę z mleka, która wydostała się z jelita.

Oczyszczanie organizmu enzymami Bołotowa

 

oczyszczanie organizmu i leczenie raka według Huldy Clark

 

Katalog częstotliwości pasożytów wg Rife Clark i innych

 

Leczenie raka według Lebiediewa